BOUW 100%   
Banckertlaan 2
3742 MH Baarn  
E: info@bouwhonderdprocent.nl  
T: 06-41321709
W: www.bouwhonderdprocent.nl

UW ADRES VOOR BAARN EN OMSTREKEN

E-mailadres: info@bouwhonderdprocent.nl

PRIJZEN


Mede door de crisis van de laatste jaren is iedereen in Nederland zeer prijsbewust geworden. Dat is een goede zaak. Maar helaas vertaalt zich dat ook nog wel eens in een beslissing van de consument om te kiezen voor de goedkoopste aanbieder. En dan gaat het vaak mis. In de praktijk komen wij schrijnende situaties tegen van klanten met negatieve ervaringen. Goedkoop bleek helaas duurkoop te zijn. Door onverwacht veel meerwerk of door ondeskundig werk van zogenaamd “vaklui”,  bleek in tweede instantie de geboden kwaliteit ver beneden alle peil. Noodzakelijk herstel deed het aanvankelijke voordeel daarmee snel wegsmelten.

BOUW 100% biedt kwaliteit voor een acceptabele prijs. Niet de goedkoopste……wel de beste. Voor ons geldt ook altijd ”afspraak is afspraak” en daarom zetten wij alles graag vooraf duidelijk op papier. Zwart op wit. Geen onverwacht “konijn uit de hoed” of enorme meerwerkposten. En mocht het onverwacht toch wat tegen zitten dan wordt altijd eerst overleg gevoerd met u. Betrouwbaarheid en eerlijkheid zijn onze belangrijkste peilers in het zakendoen. Dat hebben we door de jaren heen bewezen. Wij komen immers graag bij u terug.

Graag maken wij u ook attent op het belastingvoordeel dat op dit moment geldt voor eigen huisenbezitters met een woning ouder dan twee jaar. De Staatssecretaris van Financiën heeft zijn goedkeuring gegeven om over de arbeidskosten 6% BTW te berekenen i.p.v. de gebruikelijk 21%. Deze regeling is tijdelijk dus doe daar nu uw voordeel mee. Dat kan oplopen tot vele honderden euro’s. Wij rekenen het u graag voor. Maak eens een (vrijblijvende) afspraak. Dat kost u niets maar levert u altijd wat op. Ik verheug me op de kennismaking.